nieuws

Interieur – Genieten van pure vormgeving

Geen categorie

Liefhebbers van modernistische meubels moeten vaak genoegen nemen met mooie, maar weinig comfortabele banken. Met de Trabacalo, een ontwerp van Wullf en Müller, wil Leolux aan deze groep consumenten tegemoet komen.

Interieur – Genieten van pure vormgeving

Deze serie zitmeubelen voldoet aan de eisen van eenvoudige vormgeving, door de lage ruggen, kubistische lijnen en een afwerking in klassiek notenhout of aluminium. Om te relaxen, kunnen de ruggen omhoog en de voetensteunen uitgeklapt. 

De Trabacalo is leverbaar als fauteuil, tweëeneenhalfzits- en driezitsbank, met optionele voetsteunen. Door op de ruggen te drukken wordt de gasveer geactiveerd die de zithoogte 18 cm. vergroot of weer verkleint. De plint onder de zitting van Trabacalo is leverbaar in noten of geanodiseerd aluminium of kan worden gestoffeerd. De dragers zijn er in hout of aluminium.

www.leolux.com

Reageer op dit artikel