nieuws

Eervolle vermelding voor wijnwinkelconcept

Geen categorie

Het Grapedistrict retailconcept is onderscheiden met een eervolle vermelding in de categorie ‘retail environments’, tijdens de Design Week Award 2007 in Londen. Het wijnwinkelconcept, is door de Benschop Design Group (interieurdesign) in samenwerking met VBAT (grafisch design) ontwikkeld.

Eervolle vermelding voor wijnwinkelconcept

Grapedistrict is een vernieuwde wijnwinkelketen waar de consument op eenvoudige wijze de juiste wijn bij het juiste moment te kiezen. Uitgangspunt is een verdeling in negen categorieën, met elk een eigen specifieke kleur, beeld en naam.Deze geven binnen het interieurconcept samen signalen over de smaak en het drinkmoment van de wijnen.

Grapedistrict heeft inmiddels twee vestigingen in Amsterdam en één in Utrecht. 
De jury is enthousiast over de ontwikkelde categorie-indeling en de wijze waarop deze in de winkel is doorgevoerd.

De overige 3 finalisten in de categorie ‘retail environment’ waren de nieuwe vestigingen van Longchamp ‘La Maison Unique’ te New York (winnaar), Harvey Nichols te Istanbul en Tesco te Kensington.

Reageer op dit artikel