nieuws

De toekomst verbeeld door architectuurstudenten

Geen categorie

Architectuurstudenten uit binnen- en buitenland gaan tijdens de internationale workshop Indesem billboards ontwerpen. De studenten buigen zich over het vraagstuk welke krachten de ontwikkeling van onze steden in de komende zestig jaar zullen beïnvloeden en hoe de architectuur daarmee moet omgaan.

De toekomstvisies die voortkomen uit de workshop zullen door de deelnemers worden gepresenteerd op de billboards. Van 24 mei tot 24 juni zijn ze op verschillende plaatsen in de stad te bewonderen. Daardoor kan een breed publiek tijdens de Internationale Architectuur Biënnale kennis maken met de visie van architecten ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen en welke invloeden daar vanuit gaan . 

Het (Indesem) International Design Seminar wordt iedere twee jaar georganiseerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Dit jaar vindt het plaats van 9 tot 16 mei in samenwerking met architect Winy Maas, de Archtectuur Biennale en de studievereniging Stylos. Naast de workshop worden er voor de tachtig deelnemers onder meer lezingen, excursies en debatten georganiseerd. 

www.indesem.nl

Reageer op dit artikel