nieuws

Traktatie voor het interieur

Geen categorie

De Trick ‘O’ Treat tafel van Roderick Vos dankt haar naam aan het Angelsaksische Halloween-liedje ‘Trick or treat’oftewel ‘kattenkwaad of traktatie?’.

Traktatie voor het interieur

Deze vrolijke bijzettafeltjes, met de laser gesneden uit acht mm plaatstaal, zijn de nieuwste aanwinsten in de collectie van het jonge Nederlandse meubelmerk Masimo. Vos heeft de tafeltjes zo ontworpen dat er tijdens de productie nauwelijks restmateriaal overblijft: het ronde blad van Trick is uit de ronde voet van de Treat gesneden en andersom. Door middel van inkepingen en een vernuftig vouwsysteem krijgen de tafeltjes hun driedimensionale vorm. Een poedercoating zorgt voor een krasvast oppervlak. Trick heeft een rond, en Treat een vierkant blad, beiden zijn verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. 

Reageer op dit artikel