nieuws

Techniek – Multi inzetbare geleidebuizen

Geen categorie

De nieuwe geleidebuizen serie 02.680 van Falco onderscheiden zich van andere geleidebuizen door de platstalen staander.

Techniek – Multi inzetbare geleidebuizen

De staander is uitgevoerd in rank platijzer wat de geleidebuis een ander aanzicht geeft zonder verlies van functionaliteit. De geleidebuis is opgebouwd uit een dwarsligger van rond 76 mm gelast op 2 platstalen poten van 75×10 mm. De hoogte is 20 cm. 

Als extra uitbreiding in het programma is deze geleidebuis ook leverbaar in een hogere uitvoering als geleiding of aanleunhek voor bijvoorbeeld een fiets. Hoogte bovengronds van het aanleunhek is 90 cm. De einden van de liggers zijn dichtgelast. Leverbaar in 2 standaard lengtes: 150 en 200 cm. De serie is leverbaar met aangegoten betonvoeten of met aangelaste voetplaten op maaiveld. 

www.falco.nl

Reageer op dit artikel