nieuws

Techniek – Groene erfafscheiding

Geen categorie

De Greenwall is een manshoge, met groen beplante erfafscheiding die uit losse elementen bestaat. Het Europees gepatenteerde product biedt privacy vanaf het eerste moment, want de tuin of het erf wordt direct volledig aan het zicht onttrokken.

Techniek – Groene erfafscheiding

De Greenwall heeft door zijn trapeziumvormige constructie een laag zwaartepunt, waardoor geen fundering nodig is. Er kan worden volstaan met een uitgevlakte baan grond als basis. Wel wordt het scherm verankerd in de ondergrond. De muur wordt ingeplant met Hedera. De 25 planten per vierkant meter zorgen dat de wal in korte tijd volledig groen is. De Greenwall fungeert ook als filter tegen het fijnstof in de lucht. Door de Greenwall op een aarden wal te plaatsen, kan deze ook als geluidsscherm functioneren. 

Reageer op dit artikel