nieuws

Personalia – Vijf nieuwe partners bij KOW

Geen categorie

KOW is recent uitgebreid met vijf nieuwe partners, waardoor het Haagse bureau nu dertien partners telt. Samen met de vierkoppige directie geven zij leiding aan ruim 175 medewerkers in vijf vakgerichte disciplines: architectuur, stedebouw, herstructurering, interieur en communicatie. De werkzaamheden worden verricht vanuit kantoren in Den Haag, Den Bosch en Sjanghai (China).

Vorige maand sloot AIPLUS Interieur en Architectuur zich aan bij de KOW groep. Onder de naam KOW Interieur en Architectuur gaan zij zich richten op onder meer kantoren, hotels, musea en de zorgsector. Ingrid Koster en Casper Witteman geven leiding aan deze dochteronderneming.

Sinds januari 2007 is René Marey als senior architect verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en concepten.  

Roel Jansen en Ron de Goeij geven leiding aan KOW Architectuur Den Bosch.

www.kow.nl

Reageer op dit artikel