nieuws

Personalia -SLI Sylvania en Havell’s India gaan samen

Geen categorie

Havell’s, de Indiase producent en leverancier van verlichtingsapparatuur en elektronische componenten voor huishoudelijk en industrieel gebruik, heeft een overeenkomst getekend om SLI Sylvania te verwerven.

De verkoopprijs van 227,5 miljoen euro wordt gefinancieerd door een international consortium, geleid door Barclays Capital. De transactie betreft alle onderdelen van SLI Sylvania in Europa, Latijns Amerika en Zuid-Oost Azië en wordt in april afgerond.

SLI Sylvania Groep is ontwerper en leverancier van verlichtingsapparatuur met wereldwijde activiteiten. De groep is met name actief in Europa en Latijns-Amerika en richt zich op groei in Azië en het Midden-Oosten. Het bedrijf biedt een complete serie lampen en armaturen voor professionele en consumentenverlichting.

Met het samengaan willen beide bedrijven de ‘one stop shop’ worden voor zowel verlichtingsapparatuur als elektronische componenten. Het hoofdkantoor verhuist naar Frankfurt in Duitsland. 

Reageer op dit artikel