nieuws

Personalia – Menno Lammers voorzitter NieuwBouw

Geen categorie

Het stimuleren van innovatie, meer aandacht voor de eindgebruiker, het uitbouwen, verdiepen en verstevigen van de relatie met de leden en de organisaties binnen de bouwsector: daar wil de nieuwe Voorzitter van de NieuwBouw, Menno Lammers, zich op richten. Daarbij wil hij een verdere professionalisering van de NieuwBouw realiseren.

Menno Lammers (1977) volgt op 1 april 2007 Niels Scholten op. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht werkte Menno 5 jaar bij Brunel Nederland BV. Momenteel is hij werkzaam als salesconsultant bij TASK Business Support & Consultancy BV te Utrecht.

Naast de benoeming van een nieuwe voorzitter, zijn ook een nieuwe secretaris en een nieuw bestuurslid communicatie benoemd. Anneke de Groot (Arcadis) zal de functie van secretaris gaan vervullen en Karlijn de Kruif (ProCap Projectmanagement) is het nieuwe bestuurslid communicatie. De NieuwBouw kent een zeshoofdig bestuur. Naast Menno Lammers, Anneke de Groot en Karlijn de Kruif zijn dit:Patrick van Dijk, financiën (DHV), Bert Alberts, projecten (PRC) en Wiebe Witteveen, trefpuntbijeenkomsten (RWS).

De NieuwBouw is in november 2004 opgericht als platform van jonge professionals in de bouw. De NieuwBouw bestaat uit deelnemers vanuit opdrachtgevers, aannemers, adviesbureaus en kennisinstellingen.

Reageer op dit artikel