nieuws

Personalia – Hans Bloemen nieuwe commercieel directeur Gispen

Geen categorie

Onlangs trad Hans Bloemen in dienst bij Gispen Kantoorinrichters als commercieel directeur. In deze functie zal hij de ontwikkeling van Gispen naar totaalinrichter en integrale dienstverlener verder uitbouwen. Hij volgt hiermee Stef Wijnen op die zijn carrière voortzet bij Gispen-partner Beijer Advies te Arnhem.

Personalia – Hans Bloemen nieuwe commercieel directeur Gispen

In zijn vorige functie was Bloemen directeur marketing van Nordined-Prequest. Daarvoor was hij werkzaam bij onder andere Ahold en ISS. Ook deed hij ervaring op binnen de interim- en advieswereld en was hij betrokken bij de oprichting van diverse facilitaire platforms. In 2003 werd hij genomineerd voor Facilitair Manager van het jaar.

De zelfstandige Nederlandse onderneming Gispen International participeert met partners uit diverse Europese landen. In Nederland opereert zij onder de bedrijfsnaam Gispen,met een hoofdkantoor in Culemborg en in België onder de bedrijfsnaam Burodep, met een hoofdkantoor in Brussel. Daarnaast zijn er in beide landen in totaal negen regiovestigingen. De kantoorinrichter en meubelproducent richt zich met name op afnemers in de financiële wereld, de dienstensector en de overheid.

www.gispen.nl

Reageer op dit artikel