nieuws

Personalia – ARCADIS verkoopt Euroconsult aan Mott MacDonald

Geen categorie

ARCADIS en Mott MacDonald hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Euroconsult. De transactie naar zal verwachting eind deze maand worden afgerond. De reden voor de verkoop is dat Euroconsult niet langer past in de strategie van ARCADIS.

Euroconsult werkt vooral aan donorgefinancierde projecten in ontwikkelingslanden. De 125 medewerkers tellende onderneming biedt expertise op het gebied van irrigatie, water en plattelandsontwikkeling en helpt onder de merknaam BMB bij de institutionele ontwikkeling van publieke, private en maatschappelijke sectoren.

Mott MacDonald, een management, ingenieurs- en adviesonderneming, levert wereldwijd diensten aan de publieke en private sector en biedt oplossingen die meerwaarde leveren op het gebied van onder meer transport, energie, bouw, water en milieu, gezondheidszorg en scholing, industrie en communicatie. De overname van Euroconsult wordt gezien als een versterking van de internationale ontwikkelingsactiviteiten. 

www.arcadis-global.com

Reageer op dit artikel