nieuws

Oplevering – Transparant aan de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant

Geen categorie

Facilitair onderwijs- en activiteitencentrum Niekée in Roermond is gehuisvest in een nieuw gebouw dat is ontworpen door LIAG architecten en bouwadviseurs. In het ontwerp staat de gebruiker centraal. Dit komt tot uiting in de organisatie van het gebouw rond een centrale open ruimte met hierin de ‘thuishonken’ en het open leercentrum.

Oplevering – Transparant aan de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant

De gevel bestaat uit dragende betonelementen die aan de buitenkant zijn voorzien van metaalplaten die zijn voorzien van alle 27 leverbare standaardkleuren. Het gebouw is zo opgezet dat een maximale transparantie is bereikt en interactieve relaties, leren met en van elkaar wordt bevorderd.

Het schoolgebouw is bedoeld voor de bovenbouw in de sectoren Techniek en Economie. Niekée is geen traditionele school, maar een facilitair onderwijs- en activiteitencentrum voor de Scholengroep Roermond en andere scholen en voor allerlei maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.

http://www.liag.nl/NIEKEEroermond.html

Reageer op dit artikel