nieuws

Interieur – Zeg het met bloemen

Geen categorie

Koziol zette een paar jaar geleden een trend met haar modulaire decoratie-elementen Fusion, Stixx en Alice. Vanwege het succes van deze horizontaal en verticaal aan elkaar te schakelen kunststof panelen, opengewerkt met bloem- en bladpatronen, kon een vervolg niet uitblijven.

Interieur – Zeg het met bloemen

Op de IMM in Keulen presenteerde het Duitse merk dan ook de nieuwe varianten Ivy, Cherrie en Lia. Ook van deze elementen kunnen ‘gordijnen’ of ruimteverdelers worden samengesteld. Ivy, het Engelse woord voor klimop, is een driedimensionale, gestileerde tak met een krul aan de onder- en bovenkant. Hier kunnen meer ‘Ivy’s’ aan hangen. De Cherrie en de Cherrie Bloom zijn extreem lichte en platte, meer geabstraheerde takken, die eindigen in een haakvorm. De Lia heeft een jaren zeventig-uitstraling en is vooral geschikt voor verticale installaties als raambekleding of –decoratie. Afhankelijk van de gekozen kleuren kunnen de decoratie-elementen verschillende sferen oproepen. 

www.koziol.de

Reageer op dit artikel