nieuws

Interieur- Verrassen met materialen

Geen categorie

Twee ontwerpen van het Italiaanse merk Tonon werden onlangs op de meubelbeurs in Keulen bekroond met IMM Innovation Awards: de stoelen Challenge en No Limit.

Interieur- Verrassen met materialen

De No Limit is van Fabio di Bartolomei. Deze stoel heeft een tweekleurige kuip van Freeform-schuim. Dit nieuwe materiaal heeft een lage dichtheid, hoge elasticiteit, is krasvast, extra duurzaam en is leverbaar in zeven kleuren. De poten van de stoel zijn vervaardigd van mat roestvast staal, waardoor de stoel ook buiten kan worden gebruikt. Ook bijzonder is de Takeaway van Karsten Weigel, een kleine bijzettafel met een onderstel van verchroomd metaal en een afneembaar dienblad, bedekt met een laag gedecoreerd aluminium. Het daarondergelegen tafelblad van mdf is wit of zwart gelakt.

www.tonon.it

Reageer op dit artikel