nieuws

Interieur-Kroonluchters nieuwe stijl

Geen categorie

Het Deense lichtontwerpbureau annex producent Refer + Staer stal de show op diverse internationale designbeurzen met hun sensuele en weelderige ontwerpen.

Interieur-Kroonluchters nieuwe stijl

De Ice Chandelier van Sofie Refer bestaat uit negen of zes mondgeblazen glazen bollen, opgehangen aan dunne buizen van naturel of zwart geanodiseerd aluminium. De bollen zijn verkrijgbaar in ijsblauw, zwart of helder glas, met in iedere bol een halogeenspot van 10 W. Haar partner Jakob Staer tekende voor het ontwerp van de Black Fiber, een futuristische kroonluchter met lichtgevende draden aan een zwarte metalen ring. De lamp is er in twee diameters, 55 en 90 cm. Er is ook een versie verkrijgbaar met een extra gloeilamp van 20 W in het midden. 

www.refer-staer.dk

Reageer op dit artikel