nieuws

Interieur – De ruimte in

Geen categorie

In de nieuwe collectie van Fritz Hansen steelt de lounge-serie van ontwerpbureau jehs+laub de show. Jürgen Laub en Markus Jehs zijn twee jonge ontwerpers uit Stuttgart, die de mogelijkheden van loungemeubilair wilden onderzoeken en zo uitkwamen bij een stoel en een tafel.

Interieur – De ruimte in

Deze kregen de naam Space, vanwege het intrigerende en innovatieve ontwerp en de bijzondere materiaalkeuze. De stoel heeft een plastic geraamte met gesegmenteerde kussentjes met schuimvulling als zitting, waardoor een uiterst comfortabele maar minimalistische lounger met flinterdunne bekleding is ontstaan. De stoel verandert van karakter afhankelijk van de omgeving en past dus in allerlei ruimtes. De bijpassende koffietafel bestaat uit een glazen blad met een in zwart of zilver gelakte onderkant. Het onderstel is van hetzelfde gelakte staal als de Space-stoel.

www.fritzhansen.com

Reageer op dit artikel