nieuws

Interieur – Collage in inspirerende kleuren

Geen categorie

Designer Louise Campbell liet zich inspireren door de lichtbron van de natuur zelf toen ze de lamp Collage ontwierp: ’Zonnestralen die hun weg vinden door het bladerdak en sporen van licht en schaduw achterlaten’, wilde ze naar een lamp vertalen.

Interieur – Collage in inspirerende kleuren

In 2005 is de Collage gelanceerd in wit, roze, blauw, groen en rookkleur, nu brengt Louis Poulsen het armatuur uit in twee nieuwe kleuren: fel geel en oranje, genaamd Lemon Yellow en Juicy Orange. De kappen zijn uitgevoerd in lasergesneden acrylaat, de ophanging is van natuurlijk geanodiseerd aluminium. De hanglamp wordt geleverd met een kabel van vier meter.

De kleuren van de Collage – met uitzondering van Snow White – worden met de hand gemengd. Om die reden is de oplage beperkt. 

www.louis-poulsen.nl

Reageer op dit artikel