nieuws

Dirk Sijmons onderscheiden met Edgar Doncker Prijs

Geen categorie

De directeur van H+N+S Landschapsarchitecten en Rijksadviseur voor het Landschap Dirk Sijmons, krijgt de Edgar Doncker Prijs. Hij krijgt deze prijs in de categorie Waarachtig Nederlandse Cultuur, voor zijn verdiensten voor het landschappelijk gezicht van Nederland.

Van de prijs – 150.000 euro – moet 125.000,- euro worden besteed aan een doel dat door de prijswinnaar in overleg met de jury en het stichtingsbestuur is bepaald. 

De stichting reikt deze prijs jaarlijks uit aan een persoon die op dit gebied op eigen initiatief en voornamelijk eigen kracht en kosten een prestatie heeft verricht die getuigt van originaliteit. Daarnaast moet de prestatie een blijvende invloed hebben en een voorbeeldfunctie vervullen voor anderen.

http://www.hns-land.nl

Reageer op dit artikel