nieuws

Techniek – Slim vormgegeven bouw- en werkverlichting

Geen categorie

De nieuwe Interlight bouw- en werkverlichting is een compleet nieuw programma van degelijke verlichtingsarmaturen. De kunststof eindkappen maken het mogelijk de lampen zowel verticaal als horizontaal te plaatsen.

Techniek – Slim vormgegeven bouw- en werkverlichting

Rechtop staand – met een naar boven uitstekend aansluit­snoer – kan de verlichting naar elke gewenste kant schijnen. Liggend zijn er drie belichtingsmogelijkheden: recht naar voren, schuin omhoog en loodrecht omhoog. Bovendien kan het armatuur aan de achterzijde eenvoudig van een steun worden voorzien, waarmee het op een statief te monteren is. De armaturen zijn uitgerust met twee energiebesparende PL-L lampen, elk met een vermogen van 24W resp. 55W. Met dit relatief geringe vermogen leveren ze een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met die van de gangbare halogeenverlichting. Een elektronisch voorschakelapparaat is ingebouwd. Samen met de PL-L lampen is dit ondergebracht in een aluminium behuizing. 

www.koopman.nu

Reageer op dit artikel