nieuws

Techniek – Het licht kan op groen

Geen categorie

Attiva introduceert een waterdicht armatuur van Disano, dat een nieuwe versie is van het bestaande armatuur Hydro.

Techniek – Het licht kan op groen

 In de nieuwe variant zijn zowel de bak als de onderkap in policarbonaat uitgevoerd, een materiaal met zeer goede mechanische eigenschappen en dat vrijwel onbreekbaar is. De afdichting tussen de bak en de kap wordt warm ingespoten, zodat er een naadloze pakking ontstaat en het armatuur geheel waterdicht is. Tevens is de vormgeving vernieuwd en het rendement verhoogd. 

De Hydro wordt geleverd met conventioneel of hoogfrequent VSA, al dan niet met een decentrale noodunit. Daarnaast is er ook de Extra-versie, waarbij het armatuur compleet is voorgemonteerd, inclusief lichtbron, en is voorzien van een waterdichte stekerverbinding, dat een aanzienlijke besparing op de installatietijd oplevert. De armaturen zijn, afhankelijk van de toepassing, uit te breiden met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld diep- en breedstralende spiegels en   beschermingsroosters.

www.attiva.nl

Reageer op dit artikel