nieuws

Project – De Lieven in Eindhoven

Geen categorie

In de Eindhovense wijk Lievendaal komt een nieuwe wijk met een gevarieerd woningaanbod. In De Lieven ontwikkelt en realiseert Woonbedrijf hier 204 woningen, waaronder koop- en huurwoningen, appartementen voor senioren en vier groepswoningen.

Project – De Lieven in Eindhoven

Bovendien zijn er veertien kavels voor het zogenoemde ‘bouwen in eigen beheer’. Hierbij worden de toekomstige eigenaren lid van een kopersvereniging, die de opdrachtgever wordt van de nieuw te bouwen woningen. Samen kiezen zij een architect, die binnen vastgestelde randvoorwaarden de wensen vertaalt in een ontwerp. 

Door de parkeerplaatsen op binnenterreinen te situeren en door het oude stratenpatroon van de voormalige ‘Polynormbuurt’ aan te passen wordt De Lieven een verkeersluwe wijk. 

Over een paar weken wordt het gebied bouwrijp gemaakt. De bouw zal naar verwachting eind van dit jaar starten. In 2009 kunnen de nieuwe bewoners hun woning betrekken.

www.woonbedrijf.com
www.delieven.nl

Reageer op dit artikel