nieuws

Personalia – Overnames door Rabo Vastgoed

Geen categorie

Eind vorig jaar heeft Rabo Vastgoed de overname afgerond van MKB Reva en MKB Vastgoed Plan, beide gevestigd te Apeldoorn. Hiermee versterkt Rabo Vastgoed haar positie voor de ontwikkeling van kleine en middelgrote winkelcentra en weet ze zich verzekerd van kennis en capaciteit ten behoeve van detailhandel op lokaal niveau. Zo kan het totale traject van winkelcentrumontwikkeling worden aangeboden, van voorlichting tot realisatie.

MKB Reva is voortgekomen uit de Koninklijke vereniging MKB Nederland en richt zich op ruimtelijk, economisch en vastgoedadvies. De organisatie maakt structuurvisies en masterplannen in opdracht van gemeentes, ondernemersverenigingen en retailorganisaties. 

MKB Vastgoed Plan, in 2001 voortgekomen uit een initiatief van MKB Reva, is een conceptontwikkelaar die zich specifiek richt op (winkel)centrumontwikkeling. Een goede balans tussen lokale ondernemers en grootwinkelbedrijven is een van hun speerpunten. 

Beide organisaties blijven in de Rabo-organisatie als zelfstandige en onafhankelijke dochters functioneren. De directeuren van beide organisaties, Koos Oegema van MKB Reva en Wim Kleine van MKB Vastgoed Plan blijven ongewijzigd en er wordt een groei van de personele bezetting verwacht.

www.rabovastgoed.nl 

Reageer op dit artikel