nieuws

Personalia – Kunst en Vormgeving Noord-Holland wordt CBK Noord-Holland

Geen categorie

Centrum Beeldende Kunst Noord-Holland is de nieuwe naam voor Kunst en Vormgeving Noord-Holland. CKB is een onderdeel van Kunst en Cultuur Noord-Holland en brengt vraag en aanbod op het gebied van beeldende kunst en vormgeving in de provincie bij elkaar.

Het digitale podium voor kunstenaars en vormgeving is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Daarom is de voormalige website, www.kunstenvormgeving.org, mee verhuisd naar www.cbknh.nl. Inmiddels presenteren 317 kunstenaar zich in deze database met hun persoonlijke pagina. Ook voor vormgevers bestaat nu deze mogelijkheid.

Verder verstuurt CBK een digitale nieuwsbrief over actuele activiteiten in Noord-Holland en geeft zij het gratis kwartaalmagazine K.I.P uit. Voor beide uitgaven kan men zich aanmelden op de nieuwe site.

www.kcnh.nl

Reageer op dit artikel