nieuws

Maximaal inzetbaar

Geen categorie

Nieuw bij Artifort is de Maxx, een elegante en multifunctionele stoel van Toine van den Heuvel.

Maximaal inzetbaar

Het ontwerp bestaat uit een ingeschuimd metalen frame met in de zitting een nosagvering, een verchroomd of gepoedercoat buisonderstel en een leren of stoffen zitting. Bijzonder is de ‘knak’ in de armleggers. Met open armleggers is de Maxx een comfortabele stoel voor overleg, met dicht gestoffeerde armen een luxueuze conferentiestoel. De stoel is leverbaar met vier poten of met een slede-onderstel. De vierpoot en slede zonder armleggers zijn koppelbaar, de vierpoot is compact stapelbaar. Aan de versie met armleggers kan een schrijftableau worden gekoppeld en alle modellen zijn in hoge en lage versies verkrijgbaar.   Met de eveneens nieuwe stoel Looks brengt de Franse ontwerper Patrick Norguet een ode aan de meubels van de Deense ontwerper Hans Wegner én aan de eerste kunststof stoelen uit de jaren vijftig. De stoel bestaat uit een kunststof kuip in wit of zwart op vier verchroomde poten. De armleuningen vormen een doorgaande lijn met de rugleuning, om aan de onderkant op te gaan in de zitting. Uitsparingen aan de zijkanten vermijden massiviteit. Looks is geschikt als eetkamerstoel in woningen, maar ook als conferentiestoel in kantoren.  

www.artifort.nl

Reageer op dit artikel