nieuws

Interieur – Water, damp, licht en geur

Geen categorie

Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie Balance Modules

Interieur – Water, damp, licht en geur

RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur volgens Dornbracht sferen uit de natuur nabootsen. Er zijn drie scenario’s: restart, reload en return. De eerste is voor ’s ochtends, een weldadig warme regenbui, die langzaamaan kouder wordt. Koele dampstoten wekken de bloedsomloop op en daarna stijgt de temperatuur weer. Reload is een niet te harde straal, die afwisselend warmer en kouder wordt. Return geeft alleen warm water. Daarnaast is het ook mogelijk een eigen scenario samen te stellen: de functies regengordijn, hoofd- en lichaamsdouche kunnen samen of los van elkaar worden gebruikt en wie zich alleen in een koele mist wil hullen, kiest de aparte dampfunctie. Alle functies zijn via een elektronisch bedieningspaneel te kiezen, net als de geïntegreerde verlichting en de drie geuren. De RainSky E is door middel van een plafondvlakke inbouw in de architectuur te integreren. Het regensysteem van Dornbracht is de enige met een los bedienbare hoofddouche.

www.dornbracht.com

Reageer op dit artikel