nieuws

Interieur – Statig en tijdloos kantoormeubilair

Geen categorie

De nieuwste aanwinsten op het gebied van kantoor- en projectmeubilair in de Walter Knoll–collectie zijn de Ceoo en de tafel Ando van ontwerpstudio EOOS.

Interieur – Statig en tijdloos kantoormeubilair

Gebaseerd op de minimalistische ontwerpfilosofie bestaat de Ando-tafel uit minimalistische volumes, die een aangename tijdloosheid uitstralen. De tafel kan worden verlengd zodat er nog eens twee mensen extra aan kunnen schuiven. De tafel is verkrijgbaar in walnoot-, eiken- en berkenhout. De Ceoo is een serie meubilair voor de directiekamer. Dit ontwerp moet volgens EOOS vertrouwen, competentie en een vooruitziende blik uitstralen, eigenschappen die een directeur volgens hen moet hebben. Technische voorzieningen voor het aansluiten van een laptop of projectieapparatuur zitten verborgen onder het oppervlak, de kabels worden via sideboards en het tafelblad weggeleid. Door het leren blad naast het werkblad weg te schuiven, wordt een verborgen ladenkast zichtbaar. De Ceoo is vervaardigd uit walnootfineer, leer (voor de armleuningen) en Corian.

www.walterknoll.de 

Reageer op dit artikel