nieuws

Interieur – Lak voor extra glans

Geen categorie

Vanwege haar zeventigste verjaardag toonde Bonaldo op de IMM in Keulen vooral veel bekende ontwerpen in een nieuw jasje.

Interieur – Lak voor extra glans

Van de nieuwe ontwerpen is het dressoir Oasis, een ontwerp van Dondoli en Pocci, het meest veelzijdig. De kast is er in twee breedte- en twee hoogtematen, de ombouw is mat afgewerkt, terwijl de deuren in hoogglans zwart, wit of cappuccino zijn gelakt. Er kan ook een zwart, wit of zandkleurig gelakt glazen blad op worden gelegd. 

Van Gino Carollo zijn de salontafels Planet en Planet Light, waarvan de ronde vorm aan de jaren zestig doet denken. Ook deze tafel is verkrijgbaar in zwart, wit of cappuccino gelakt aluminium, of in gesatineerd aluminium. De Planet Light heeft een ingebouwd verlichtingsarmatuur met dimmer, die van binnenuit het witte glazen blad verlicht. De Planet Gold heeft een goudkleurige structuur met een goudkleurig glazen blad.

www.bonaldo.it 

Reageer op dit artikel