nieuws

Interieur – Black beauty

Geen categorie

De Circo is een van COR’s meest succesvolle modellen. Het ontwerp van Peter Maly is nu door de fabrikant uitgebracht in een zwarte variant.

Interieur – Black beauty

Ter ere van de zeventigste verjaardag van de ontwerper zijn er slechts vijfhonderd stuks van geproduceerd, die allen zijn genummerd en gesigneerd door Maly. Karakteristiek voor Maly’s ontwerpen zijn geometrische vormen. Hij is een voorstander van eenvoud, waardoor zijn meubels functioneel, helder en duurzaam zijn. Het basisidee van de Circo, de bekleding van geweven repen leer, zorgt voor een chique en toch vriendelijke uitstraling. De comfortabele ronde rugleuning doet denken aan een mand, terwijl de roestvast stalen poot en de ronde leren zitting de stoel een eigentijds uiterlijk geven. 

www.cor.de

Reageer op dit artikel