nieuws

BUVA en J.E. StorkAir werken samen

Geen categorie

BUVA rationele bouwprodukten en J.E. StorkAir tekenden tijdens de BouwBeurs op de stand van BUVA een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee wordt het gezamenlijke doel om geïntegreerde (ventilatie)systeemoplossingen voor de woningbouw te ontwikkelen en optimaliseren bekrachtigd.

BUVA en J.E. StorkAir werken samen

Het vernieuwde Vital Air System, tijdens de beurs gepresenteerd, is het eerste resultaat van deze samenwerking. Dit systeem bestaat uit een mechanische woonhuisventilator en zelfregelende ventilatieroosters. Gebaseerd op traditionele componenten, maar met een intelligente regeling en toegepast in luchtdichte woningen, levert het vernieuwde Vital Air System een EPC reductie tot 0,17 op.  

De ontwikkelfase van het product heeft ideeën opgeleverd die op korte termijn verder worden uitgewerkt en gerealiseerd.

Reageer op dit artikel