nieuws

Techniek-Akoestisch lichtgewicht

Geen categorie

De Rockfon Sonar serie is verbeterd: de nieuwe panelen zijn lichter, absorberen meer geluid, zijn leverbaar in meerdere maten en verschillende kantafwerkingen. Rockfon geeft aan dat de verbetering niet heeft geleid tot een prijsstijging.

Techniek-Akoestisch lichtgewicht

De panelen zijn 30 procent lichter dan die van de eerdere serie, waardoor ze sneller en gemakkelijker kunnen worden aangebracht. De geluidsabsorptie is sterk verhoogd, van αw 0,65/0,75 naar een absorptiewaarde van αw 0,90 over het hele assortiment. Verder is het materiaalverlies beperkt, omdat de mogelijkheid bestaat om exacte lengtematen te bestellen. Het tijdrovende uitmeten en passnijden van panelen op het werk wordt dus voorkomen. 

Naast deze verbeteringen kent dit systeem de eigenschappen die karakteristiek zijn voor Rockfonproducten: onbrandbaar (Europese brandklasse A1), gemakkelijk te (de)monteren, vochtbestendig en vormvast, hygiënisch, eenvoudig te reinigen en milieuvriendelijk. 

www.Rockfon.nl 

Reageer op dit artikel