nieuws

Oplevering – Jongerenwoningen in ‘s-Gravenzande

Geen categorie

Zwinkels Architecten ontwierp in opdracht van de woningcorporatie Arcade en gemeente Westland een jongerenproject dat bestaat uit twee woonblokken gelegen aan de Mr. Schokking- en Mumsenstraat in ’s Gravenzande.

Oplevering – Jongerenwoningen in ‘s-Gravenzande

Elk gebouw heeft twintig sociale huurappartementen. De appartementen bevatten twee kamers en de totale woonoppervlakte varieert van 47 m2 tot 58 m2 (afhankelijk van het woningtype). Er zijn openbare parkeerplaatsen voor de deur aanwezig. Elk complex heeft een eigen bestrate en afgesloten binnenplaats. Er is een gezamenlijke fietsenberging en ook containerruimte. De appartementen bevinden zich vlakbij het centrum van ’s-Gravenzande. 

Het bijzondere aan dit project is dat de jongerenappartementen ‘omkeerbaar gebouwd’ zijn. Dit betekent dat, mocht de vraag naar jongerenhuisvesting in de toekomst afnemen, de in totaal 40 jongerenappartementen omgezet kunnen worden naar 20 appartementen voor senioren. 

www.zwinkelsarchitecten.nl
www.arcadewonen.nl

Reageer op dit artikel