nieuws

Techniek-PlusInstallateur vergroot veiligheid

Geen categorie

Op 5 november is de PlusInstallateur officieel van start gegaan. Met dit marktconcept willen installatiebedrijven de woningbezitters van 50 jaar en ouder attent maken op de vele mogelijkheden waarmee het comfort en de veiligheid in huis kan worden vergroot.

De PlusInstallateur heeft de kennis en capaciteit in huis om mensen, zodra zij hulpbehoevender worden, zorgvoorzieningen aan te bieden en te installeren.

De huidige vijftigplussers stellen hoge eisen aan hun woonomgeving. In de hedendaagse installatietechniek zijn enorm veel producten en systemen voor handen die het comfort en de veiligheid in huis vergroten. De PlusInstallateur is een installateur die zich de specifieke kennis van deze installaties heeft eigen gemaakt en 50-plussers met een eigen woning van dienst kan zijn. De nieuwe producten en systemen maken het mogelijk dat mensen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Bij de introductie van het concept verschijnt ook een nieuw tijdschrift ComforThuis, dat vier keer per jaar verschijnt. 

www.plusinstallateur.nl 

Reageer op dit artikel