nieuws

Techniek-Oud blauw

Geen categorie

Wienerberger heeft aan het kleurengamma van de OVH dakpannen een nieuwe variant toegevoegd: de Janssen-Dings OVH Belfelds blauw bont gesmoord.

Techniek-Oud blauw

De Belfelds blauw bont gesmoord is een keramische dakpan op blauwe scherf met een authentiek historisch voorkomen. Kenmerkend is dat geen enkele dakpanexact hetzelfde van kleur is. Dit geeft daken die gedekt zijn met OVH Belfelds blauw bont gesmoord een levendig karakter. 

Naast de nieuwe kleur Belfelds blauw bont gesmoord kent het model Janssen-Dings OVH nog vijf andere kleuren op blauwe scherf. Bovendien bevat het Koramic-assortiment van Wienerberger behalve de Janssen-Dings OVH gesmoorde dakpannen nog zeven andere panmodellen op blauwe scherf.

www.wienerberger.nl

Reageer op dit artikel