nieuws

Project – Start bouw wooncomplex Poortugael

Geen categorie

Onlangs is de bouw van wooncomplex Residence Poortugael gestart. Op een locatie aan de Sleedoorn in Poortugaal, ontwikkelt Woonzorg Nederland 29 luxe koopappartementen. De officiële start vindt plaats op 14 november. Wethouder Brussaard van de gemeente Albrandswaard, de directeur van Woonzorg Nederland en EGM architecten zijn hierbij aanwezig en geven een korte toelichting.

Project – Start bouw wooncomplex Poortugael

Het wooncomplex ligt in een parkachtige omgeving. Alle appartementen beschikken over een ruime buitenruimte in de vorm van een terras of een balkon. Bovendien beschikken de bewoners over een eigen parkeergelegenheid, waarvan zeven buiten en 22 inpandig. 

De appartementen zijn gericht op senioren. Het uitgangspunt is zelfstandige bewoning, maar ondersteuning is mogelijk. In samenwerking met Argos Zorggroep is een breed pakket op het gebied van wonen, zorg en service samengesteld. Ook beschikt de Résidence over een algemene ruimte, waar bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd en de bewoners elkaar informeel kunnen ontmoeten. 

Aannemingsbedrijf BM van Houwelingen hoopt het complex medio 2008 op te leveren.

www.woonzorg.nl
www.egm.nl

Reageer op dit artikel