nieuws

Project – Eerste paal SiriusBuilding in Leiden

Geen categorie

Op het Bio Science Park in Leiden, vlakbij de A44, realiseert OVG projectontwikkeling een kantoor van 10.000 vierkante meter: SiriusBuilding. Het gebouw, dat is ontworpen door BIAS Architecten uit Rotterdam, bestaat uit twee kantoordelen, Sirius A en Sirius B.

Project – Eerste paal SiriusBuilding in Leiden

De twee kantoordelen zijn genoemd naar de witste sterren uit ons heelal. De Nederlandse Ruimtevaartonderneming Dutch Space gaat het gebouw Sirius A betrekken. Dutch Space, onderdeel van EADS Astrium, nam de afgelopen dertig jaar intensief deel aan grootschalige, internationale ruimtevaartprojecten. Gebouw Sirius B (4.000 vierkante meter) is nog beschikbaar. 

OVG verwacht de SiriusBuilding, dat wordt gebouwd door IBB Kondor, over een jaar turn-key op te leveren. Dutch Space werd geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

www.ovg.nl
www.ibbkondor.nl

Reageer op dit artikel