nieuws

Personalia – Uitbreiding senior architecten bij KOW

Geen categorie

KOW versterkt zijn team met drie senior architecten: John Chan, David Goehring en Jeroen Grosveld. De architecten zijn al enige jaren werkzaam bij het Haagse bureau en hebben met uiteenlopende projecten hun sporen verdiend.

John Chan (1973) wordt senior architect bij KOW Architectuur. Hij is sinds 2005 in dienst bij KOW als project architect. Zij studie heeft hij verricht aan de TU Delft.

David Goehring (1958) en Jeroen Grosfeld (1966) zijn benoemd tot senior architect conceptontwikkeling. Samen met René Marey geven zij leiding aan KOW Lab. Grosveld, ook afgestudeerd aan de TU Delft, is vanaf 1992 werkzaam bij KOW en heeft aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van het Lab. Daarvoor was hij actief als projectleider en projectarchitect. Toen Goehring in 2005 bij KOW in dienst kwam startte hij meteen bij het Lab. Na zijn studie aan de Technical University of Virginia werkte hij als senior ontwerp architect bij diverse bureaus in de Verenigde Staten. Ook leidde hij gedurende tien jaar zijn eigen bureau. Goehring is lid van het American Institute of Architects en is LEED gecertificeerd (Leadership in Energy and Environmental Design).

Het KOW Lab werkt aan studies, selecties en prijsvragen ten behoeve van alle disciplines van KOW. Het is in 2005 opgezet onder meer om innovatieve toepassingen nader te onderzoeken en nieuwe producten en concepten te ontwerpen. 

www.kow.nl

Reageer op dit artikel