nieuws

Personalia – Maasstede Woning Ontwikkeling wordt Libeton en Partners

Geen categorie

Vanaf heden gaat Maasstede Woning Ontwikkeling verder onder de naam Libeton en Partners woningontwikkeling. Hiermee is een nieuwe stap gezet in de toekomstige positionering van het bedrijf.

Vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel blijft hetzelfde team werken aan de ontwikkeling van duurzame nieuwbouwprojecten. Met het oog op de toekomst, waarin klimaatverandering en leefbaarheid steeds actueler worden, maakt Libeton complexe thema’s tot speerpunt van haar activiteiten. De onderneming maakt zich sterk voor het duurzame leefmilieu van morgen. Zowel op stedebouwkundig, landschappelijk, ecologisch, functioneel als sociaal gebied.

Directeur Ed Libeton gaat de eindverantwoordelijkheid delen met de in zijn team werkzame projectontwikkelaars Nick Nieuwenhuizen en Roald van den Broek, die eveneens participeren in het nieuwe Libeton & Partners woningontwikkeling.

www.libeton.nl

Reageer op dit artikel