nieuws

Oplevering – Flexibel vergaderen

Geen categorie

In een voormalig schoolgebouw uit de jaren zestig in Amsterdam-West, dat na renovatie dienst doet als bedrijfsverzamelgebouw, heeft Paul Seuntjens interieur + architectuur een flexibele vergaderruimte ingericht.

Oplevering – Flexibel vergaderen

Het bureau, dat is opgericht door Paul Seuntjens en Yolande Schuur, bestaat sinds eind 2006.
De laatste jaren was Seuntjens partner bij architectuurcentrale Thijs Asselbergs in Haarlem. Zij werden benaderd door Far West voor de herontwikkeling van het schoolgebouw. 

Far West is in 2000 opgericht ten behoeve van de vernieuwing van de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam. Vier Amsterdamse corporaties, De Key, Het Oosten, Rochdale en Woonmaatschappij (voorheen Zomers Buiten), hebben hun woningbezit in Amsterdam Nieuw West overgedragen aan Far West om de vernieuwing tot stand te brengen.

In het bedrijfsverzamelgebouw biedt de vergaderruimte die Seuntjens heeft ingericht, plaats aan groepen van twee tot twintig personen. Met het opklapbare en stapelbare meubilair zijn meerdere vergaderopstellingen te maken. Het kader hiervoor wordt aangegeven door een groot, lichtgroen karpet op de witte gietvloer en een dak van lampenkappen van verschillend formaat. Meubilair dat niet wordt gebruikt, kan eenvoudig worden opgeborgen in een op maat gemaakte kastenwand. Het kleurgebruik is subtiel afgestemd op de huisstijlkleuren van het gebouw.

www.farwest.nl

Reageer op dit artikel