nieuws

Interieur – Ontdekt talent

Geen categorie

Teurlincx en Meijers van het designlabel TM ontdekten pas laat het talent van hun medewerker Marc de Bie. Als zoon van de productieleider kwam hij stagelopen tijdens zijn opleiding als grafisch ontwerper en nu tekende hij voor de serie eetkamermeubels ’Les Mousquetaires’.

Interieur – Ontdekt talent

Toen de ‘Oirschotse stoel’ werd gekozen als thema voor de nieuwe collectie van TM, bewees Marc de Bie door zijn ontwerpen dat hij zowel vormgeving en vakmanschap in zijn DNA heeft. Net zo eigenzinnig als de drie musketiers uit de beroemde verhalen, zijn de drie stoelen met zichtbaar zitcomfort, die naar hen vernoemd zijn. De Aramis is geheel in massief hout uitgevoerd met zadelzit, de Athos in massief hout gecombineerd met gestoffeerde zitting en de Porthos in massief hout met gestoffeerde zitting en rugleuning. Les Mousquetaires zijn leverbaar in de houtsoorten eiken of sucupira. Gecombineerd met de elegante tafels Mundo of Pelago levert dit een verrassende compositie op.

www.teurlincx.nl

Reageer op dit artikel