nieuws

Interieur – Nieuwe outfit voor Starck

Geen categorie

Het meest populaire product van Duravit door de jaren heen bleek de wastafelonderbouwkast Starck 1, een ontwerp van Philippe Starck. Daarom breidt Duravit nu de oppervlaktekeuze voor dit meubel uit: naast het warme perenhout en donkere Macassar is de beroemde ‘ton’ nu ook leverbaar in echt Amerikaans notenhout.

Interieur – Nieuwe outfit voor Starck

Het gevoel voor Philippe Starck voor het samenspel van de oorsprong en functionaliteit groeide uit tot progressieve badkamerideeën. Oervormen zoals de wasschaal, emmer, pomp en spijker inspireerden Starck tot de badkamerserie Starck 1. Vandaar dat de onderbouwkast de vorm heeft van een regenton. 

Badmeubels in Amerikaanse notenhout zijn volgens Duravit bijzonder in trek en daarom wordt nu ook de Starck 1 in deze variant geproduceerd. Van binnen is de Starck 1 met zwart, onderhoudsvriendelijk melamine bekleed. Kwartronde gebogen deuren vergemakkelijken de toegang door hun royale openingshoek. Grepen in glanzend chroom maken het meubel helemaal af.

www.duravit.nl

Reageer op dit artikel