nieuws

Interieur – Een chique Fatboy

Geen categorie

Om naast de vertrouwde zitzak ook een actievere zitplek te kunnen bieden aan de liefhebbers van het stoere, no-nonsense karakter van Fatboy, ontwikkelde het bedrijf de Fatboy Avenue.

Interieur – Een chique Fatboy

Deze poef beleefde haar première op de Salone del Mobile in Milaan dit voorjaar. De Avenue is voorzien van een zogenaamde ‘gestepte’ bovenkant, een afwerking die is geïnspireerd op een klassieke stikmethode. Door de combinatie van het toegepaste materiaal, de frisse kleuren en het strakke design ontstaat er een moderne interpretatie van een klassiek patroon. 

Het poefje is alleen te gebruiken of gemakkelijk bij te schuiven bij een grotere zitgroep. Eenmaal aan elkaar geschoven ontstaat een multifunctionele, moduleerbare en verlengbare bank. Door dit modulaire karakter kan iedere gewenste vorm worden gecreëerd: een eiland, een slang, een cirkel, etc. 

Het meubel is er in twee vormen en in twee verschillende dessins: De First en de Second Park Avenue hebben een floraal motief, de First en Second Block Avenue een geometrische strakke print. De Avenue is gemaakt van praktisch en gemakkelijk te reinigen polyester met een speciale water- en vuilafstotende coating. Daardoor kan de Avenue ook buiten worden gebruikt. De leverbare kleuren zijn taupe, black, white, red, lime green en light blue. 

Met de Avenue wil Fatboy de projectenmarkt betreden. Volgens hen is het meubel toe te passen in allerlei interieurs, zoals binnentuinen in kantoorcomplexen, wachtruimtes bij wellness-complexen, kantoren en hippe winkels. 

www.fatboy.nl

Reageer op dit artikel