nieuws

ARCADIS neemt Engels milieu- adviesbedrijf over

Geen categorie

Afgelopen week is overeenstemming bereikt over de voorwaarden voor de overname van honderd procent van de aandelen van het Engelse milieu-adviesbedrijf Vectra Group door ARCADIS. De verkopende partij is Volvere Plc., een investeerder die de aandelen van Vectra in bezit had sinds mei 2003. De transactie moet nog wel worden goedgekeurd door de aandeelhouders van Volvere, dit zal naar alle waarschijnlijk binnen drie weken zijn beslag krijgen.

Vectra heeft circa 110 medewerkers en levert adviesdiensten op het gebied van gezondheid, veiligheid en risicomanagement. Ook levert zij andere milieudiensten voor klanten in de olie-, gas- en nucleaire industrie en in de transportsector. 

De onderneming wordt geïntegreerd in de bestaande milieuactiviteiten van ARCADIS in Engeland. Door deze overname telt ARCADIS straks ruim duizend medemerkers in het Verenigd Koninkrijk, meer dan driehonderd daarvan zijn werkzaam in de milieusector.

www.arcadis-global.com

Reageer op dit artikel