nieuws

3D Projecten ontwerpt de mooiste winkel van Nederland

Geen categorie

Het Tilburgse interieurontwerpbureau 3D Projecten heeft de prestigieuze Visa Retail Jaarprijs 2007 in de wacht gesleept. Het door 3D ontworpen en gerealiseerde interieur van de hoogmodische schoenenzaak Smits in Arnhem werd op het Retail Jaarprijs Gala in Hilversum bekroond in de categorie Beste Retail Design.

3D Projecten ontwerpt de mooiste winkel van Nederland

Smits schoenen, een begrip in Arnhem, vertrouwde 3D Projecten eind vorig jaar de herinrichting van hun succesvolle winkel toe. In het nieuwe winkelconcept van Smits schoenen zijn hun klassieke kernwaarden vertaald en uitdrukkelijk geïntegreerd in het interieurontwerp. Vanuit de begrippen product, zitten en beleving is een conceptvisie uitgewerkt waarin de functie en beleving van het winkelinterieur aansluit op de werkwijze van Smits. Het eindresultaat is een authentieke en sfeervolle winkel, die de kwaliteiten van Smits Schoenen vertaald heeft naar de toekomst en functionaliteit koppelt aan beleving en uitstraling.

Daarbij kreeg het ontwerpbureau een tweede nominatie. Het interieur van Salvatore juweliers in Rotterdam werd door de jury bij de beste 10 ontwerpen gepositioneerd.

www.3d.nl

Reageer op dit artikel