nieuws

Techniek – Nederlands glas valt in Amerikaanse prijzen

Geen categorie

SGGS Sas Glas is winnaar van de Chrystal Achievement Award in de categorie “Most Innovative Curtain Wall Application”.

Techniek – Nederlands glas valt in Amerikaanse prijzen

De prijs is een initiatief van Glass Magazine. De bijdrage van Sas Glas aan het IAC Building (hoofdkantoor van InterActiveCorp) – een ontwerp van Frank O. Gehry – bestaat uit het produceren, assembleren en leveren van koud gebogen isolatieglas. Het glas is bovendien voorzien van een zeefdruk. Deze is zodanig uitgevoerd dat het lijkt alsof het gebouw is bedekt met een dun suikerlaagje. De gevelbouwer is Permasteelisa.

De awards van Glass Magazine zijn bedoelt om onderscheidende prestaties te erkennen van architecturale glastechnologie, -assemblage en -marketing. Glass Magazine is een uitgave van the National Glass Association (NGA), de grootste handelsorganisatie die de vlakglas industrie vertegenwoordigd in Amerika.

Reageer op dit artikel