nieuws

Project – Hoogste punt Crystal Court

Geen categorie

De bouw van het complex Crystal Court in het Amsterdamse Buitenveldert heeft haar hoogste punt bereikt. De 36 gestapelde villa’s zijn ontworpen door TANGRAM Architekten uit Amsterdam. Opdrachtgever en aannemer Hillen en Roosen hoopt de woningen in loop van volgend jaar op te leveren.

Project – Hoogste punt Crystal Court

Op een relatief kleine locatie tussen het Amsterdamse Bos en het Flevopark komen vier bouwblokken verbonden door een glazen dak. In dit gemeenschappelijke binnengedeelte is ruimte voor groen en waterpartijen. De 36 villa’s zijn gestapeld verdeeld over deze blokken waardoor een hoge mate van privacy wordt bereikt. Bovendien beschikt iedere woning over een eigen buitenruimte. De eenheden kunnen flexibel worden ingedeeld. Dit is mogelijk door het gebruik van de nieuwste bouwtechnieken. Ondanks de hoge bouwdichtheid, zorgt de maximale open ruimte voor een goede aansluiting op de parkachtige omgeving.

www.tangramarchitekten.nl

Reageer op dit artikel