nieuws

Personalia – Michiel Riedijk nieuwe praktijkhoogleraar bij Bouwkunde – TU Delft

Geen categorie

Michiel Riedijk is onlangs als deeltijd hoogleraar in dienst getreden van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft. Hij gaat het vak architectonisch ontwerpen doceren. Eerder werkte hij als hoogleraar in Aken. Ook geeft hij colleges en workshops op universiteiten en musea over de hele wereld, waaronder Beijing, Moscow, Princeton, Los Angeles, Quito en Seattle.

Michiel Riedijk (1964) studeerde in 1989 af aan de TU Delft. Na een aantal jaren samen te hebben gewerkt met Juliette Bekkering, richt hij in 1992 samen met Willem Jan Neutelings het bureau Neutelings Riedijk Architects op. Diverse projecten zijn inmiddels onder hun leiding gerealiseerd, zoals het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum en het Transport College in Rotterdam. 

Riedijk heeft een aantal monografieën gepubliceerd. Bovendien mag hij diverse prijzen en nominaties op zijn conto schrijven. 

www.neutelings-riedijk.com

Reageer op dit artikel