nieuws

Interieur – Wonderlijke bank

Geen categorie

De Wasserburg is een bank voor gebruik buitenshuis van fabrikant Falco, waarvan het ontwerp wordt gekenmerkt door swingende curven en vloeiende overgangen.

Interieur – Wonderlijke bank

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje op een schommelbank, maar schijn bedriegt, de Wasserburg staat stabiel verankerd op de grond. De constructie is opgebouwd uit vlakstaal en de houten latten voor de zitting en de rugleuning zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout. Deze zijn standaard onbehandeld, maar ook geïmpregneerd te leveren. De constructie is beschikbaar in een verzinkte versie of optioneel verzinkt met een gepoedercoate uitvoering. De standaardkleur is wit met aluminium. De latten aan de bovenkant en aan de voorkant zijn afgerond om het zitcomfort te bevorderen.

www.falco.nl

Reageer op dit artikel