nieuws

Interieur-Wachten op een golf

Geen categorie

Wachtkamers in openbare ruimtes als ziekenhuizen, kantoren of zalencentra zijn meestal geen toonbeeld van vrolijkheid. Daar wil het Italiaanse designmerk Segis iets aan veranderen met hun ontwerp Highway.

Interieur-Wachten op een golf

In de nieuwe collectie van Segis, die dit jaar op de Salone del Mobile in Milaan werd gepresenteerd, is het modulaire zitsysteem Highway een opvallende verschijning. Deze bank is ontworpen door de art director van het merk, Carlo Bartoli, en is bedoeld voor de openbare ruimte. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een zitting die doet denken aan een golvend stuk tape, waarvan de armleuningen worden gevormd door de hogere golven. Door middel van optioneel verkrijgbare rugleuningen kan de zitdiepte worden aangepast. 

De bank heeft een stalen frame, waarvan het U-vormige onderstel is gepoedercoat. De zitting kan worden bekleed met stof of leer in verschillende kleuren, De Highway is verkrijgbaar in verschillende lengtes en de reguliere zitdiepte is 68 cm. 

www.segis.it 

Reageer op dit artikel