nieuws

Interieur – Uitnodigend gevouwen

Geen categorie

Nieuw van het Deense merk RBM, dat kantoor-, wacht-, vergader- en onderwijsmeubilair produceert, is de Sweep. Ontwerpbureau Harrit en Soerensen namen de ergonomie van bureaustoelen als uitgangspunt en creëerden een vorm waarbij de zitting identiek is aan de rugleuning. Door de opening tussen de zitting en de rugleuning ziet het meubel er lichter uit en krijgt het een uitnodigende vorm. De Sweep is verkrijgbaar als een-, twee- of driezitsmodel.

Interieur – Uitnodigend gevouwen

Van Bare Moebler, Ørjan Djønne en Marius Sveen is de Flip & Fold, een uit modules opgebouwd zitmeubel voor openbare ruimtes als lounges, wachtkamers en clubs. Doordat het oppervlak in een organische vorm is gevouwen en gedraaid, heeft hetzelfde meubel drie verschillende zithoogtes, afhankelijk van de gekozen modules en het onderstel. Er zijn vijf modules, (45° rechts, 45° links, 90° rechts, 90° links en een rechte) en poten in drie hoogten. De afzonderlijke modules kunnen met behulp van de poten aan elkaar worden gekoppeld. 

www.rbmfurniture.nl

Reageer op dit artikel