nieuws

Interieur – Overzicht op de werkruimte

Geen categorie

In de meeste kantoren wordt bureauruimte opgeofferd aan stapels papier en een warboel aan kabels. Steelcase introduceert daarvoor een oplossing: een alles-in-een werkstation dat de werkruimte overzichtelijk houdt. Hierdoor kan de gebruiker zich concentreren op wat hij moet doen.

Interieur – Overzicht op de werkruimte

Het werkstation is in hoogte verstelbaar en door de opties die door de ontwerpers van Steelcase zijn toegevoegd, zoals een scherm, bakken en dozen, kan de gebruiker de meest comfortabele en geschikte opzet voor zijn eigen werkstijl kiezen. 

Het werkblad, het onderstel, de hoeken en de poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, van wit tot klassieke houteffecten, en kunnen daardoor worden aangepast aan de stijl en behoeften van de gebruiker. Dankzij eenvoudige kabelsteunen aan de onderkant van het bureau worden stekkerdozen en kabels uit het zicht gehouden, maar blijven ze gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast is een kabelgoot beschikbaar, waar een groot aantal kabels in kan worden verborgen. 

De Kalidro is eenvoudig te monteren en af te stellen. Als de gebruiker zijn werkzaamheden verandert, is Kalidro snel aan te passen zonder dat het werkproces hoeft te worden onderbroken. Dankzij de Partito-schermen, die voor visuele privacy zorgen en een afgescheiden werkplek kunnen creëren, kunnen de werkstations ook worden ingezet voor teamwerk. De schermen zijn in verschillende materialen, hoogtes en kleuren beschikbaar. 

Elke stap in de levenscyclus van Kalidro is volledig bestudeerd om een duurzamer product te maken; van materialen, productie en transport tot gebruik en hergebruik. Kalidro bestaat voor 34 procent uit gerecyclede materialen. Bovendien is het meubilair 99 procent recyclebaar en de verpakkingsmaterialen 100 procent. 

www.steelcase.nl 

Reageer op dit artikel